Larm & Säkerhetssysstem

Behöver du ett nytt larm?

NookBox är ett smart inbrottslarm anpassat för det moderna hemmet. Genom din smartphone har du alltid koll på ditt hem vare sig du är på jobbet eller på långväga semester. NokBox ger dig inte bara ett säkrare hem utan skapar nya möjligheter till en skönare tillvaro genom sina funktioner för smartare hem.

NookBox G2 Kit 4G

NookBox Gateway G2 är en av marknadens mest mångsidiga och kraftfullaste system inom säkerhet och smarta hemlösningar. Med Nookbox G2 integreras säkerhet, hemautomatisering och energihantering i ett system. NookBox kombinerar de bästa teknologier inom, RF Zigbee och Z-wave och skapar oändliga möjligheter till säkerhet, kontroll och komfort för din bostad.

Övervakning Med NookBox kan IP-kameror och kamerdetektorer installeras för visuell övervakning och visuell verifiering. Vid exempelvis ett larm kan realtidsvarningar till användaren och övervakningspersonal skickas för verifiering av händelsen genom att se de gångade larmbilderna eller videon. NooBox rapporterar larmhändelser i CID / SIA-format och skickar videor och bilder via e-post / FTP över IP.

 

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se

logo-SLR