Sollentunalås-blå-logga (1)


08 754 40 50

Låsbyte i Bromma

Behöver ni byta lås?

Har du nyligen flyttat in i en lägenhet eller ett hus i Bromma? Är du säker på att du har alla nycklar, eller kan någon av dem ha hamnat på avvägar? För att vara på den säkra sidan, och sova tryggt om natten, rekommenderar vi att du byter lås.

Ett annat skäl till att kontakta oss för ett låsbyte kan vara att låset helt enkelt är gammalt. Ju äldre lås, desto större risk att en tjuv vet hur man får upp det. Därför är det en bra idé att byta ut ett lås av äldre modell, vilket vi kan hjälpa dig med. Tänk också på att tjuven ofta går in där låset är som svagast. Vi kan hjälpa dig med att byta ut klena altan- eller balkonglås, eller inbrottssäkra dina fönster.

Vi har lång erfarenhet av att byta lås i Bromma, och bland våra kunder finns hyresvärdar, hyresgäster, bostadsrättsföreningar och ägare till villor och radhus. Om du anlitar oss för ett låsbyte kan du vara säker på att vi följer försäkringsbolagens och brandmyndighetens krav, och alltid använder godkända lås- och passersystem. Vi anpassar oss efter dina krav, och ser till att det nya låset motsvarar dina behov.

Låsbyte Bromma

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se