Låssmed, låsbyte & låsjour i Kungsängen, Solna & Bromma

Låsjour utför låsbyte av auktoriserad låssmed

Våra låssmeder använder sig av avancerade verktyg där de alltid strävar efter att ni som kund ska kunna använda låset efter att vi har öppnat det åt er om ni till exempel har låst ute er eller låst er inne. Eftersom vi alltid tar hänsyn till låsets mekanik så bryter vi heller aldrig upp låset. Om ni har gamla lås kan det vara bra att byta ut dem till nya för att skapa en tryggare hemmamiljö och risken för att något tråkigt skall hända som att ni förlorar något värdefullt genom ett inbrott minska. 

Vi har lång erfarenhet av att just utföra låsbyte i Kungsängen, Solna & Bromma samt andra orter som ligger i närheten där vi alltid lyssnar på kundens önskemål och försöker också att alltid ser till att motsvara kundens behov för det nya låset eller dem nya låsen till bostaden. Om du också anlitar oss som din låssmed kan du alltid vara säker på att låset eller passersystemet är godkänd och att dem uppfyller alla krav som ställs på ett riktigt bra lås. Oavsett om det gäller på en vanlig dörr, altan- eller balkonglås kommer du alltid kunna vara säker att jobbet har utförts korrekt av en pålitlig låssmed.

Lås och larmmontering​

Förutom larmmontering utför vi även låsmontering för privata kunder, BRF eller företag. Vi kan projektera för det kompletta säkerhetsskyddet och larmsystemet där vi skräddarsyr en lösning som passar era lokaler bäst. Läs mer om larm och montering här eller kontakta oss för mer information.

Låsbyte Bromma

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se