Låsjour i Stockholm

Behöver ni låsjour i Stockholm? Ring oss på 08-754 40 50

Har du behov av låsjour i Stockholm? Vi finns också tillgängliga i följande orter:

Låsjour dygnet runt för akut hjälp

Att låsa sig ute eller inne är aldrig kul, eller att nyckeln fastnar, bryts av eller att mötas av ett uppbrutet eller skadat lås vid ett inbrottsförsök. Vi förstår ditt behov av akut hjälp. Därför kan du alltid nå oss dygnet runt när du behöver låsjour, Stockholm – oavsett om du bor i norr, söder, väster eller öster. Våra erfarna och kompetenta låssmeder rycker ut på uppdrag i Stockholmsområdet och hjälper dig. Vi kan fixa låsöppningar om du blivit in/utelåst, åtgärda skador eller andra problem med lås, kodlås och passersystem. Vi kommer när du behöver hjälp – snabbt och effektivt.

Så tveka inte att kontakta vår låsjour när du har låst dig ute eller inne och du behöver hjälp med ditt lås om du befinner dig i Stockholmsområdet. Vi tillhandahåller flera akuta tjänster inom låsöppning och låsbyten. Med oss kan du känna dig trygg med att alltid komma in vid låsproblem av olika typer med allt från kärvande lås till utelåsningar. Vår låsjour finns tillhands när olyckan är framme.

Är företagets passersystem satt ur funktion?

När företagets passersystem inte fungerar uppstår ofta en akut situation. Ring då efter våra duktiga låssmeder som har lång erfarenhet av lås- och passersystem. Vi löser dina problem och är snabbt på plats med vår låsjour – Stockholm.

Erfarna låssmeder

Vi har många års erfarenhet inom yrket låssmed och är auktoriserade samt försöker alltid att så smidigt som möjligt att få upp låset utan att förstöra det. Vi utför allt från enkla jobb till mer avancerade jobb som till exempel ett låsbyte. Vi hjälper alla från bostadsrättsföreningar till villa ägare till hyresvärdar och hyresgäster. 

Låsjour i Sollentuna, Stockholm

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se