Låssmed, låsbyte & låsjour i Danderyd, Täby & Vallentuna

Låsbyte av en erfaren låssmed med låsjour

Har du nyligen flyttat till en ny bostad i Danderyd, Täby eller Vallentuna? Är orolig över om du har alla nycklar eller om någon har hamnat på villovägar? För att vara helt säker så rekommenderar vi att ni kontaktar vår låsjour där våra låssmeder kan hjälpa er att utföra ett låsbyte. Vi finns nämligen tillgängliga dygnet runt så att du snabbt kan få hjälp med låsbyte eller om du har blivit ut- eller inlåst så hjälper vi dig snabbt. Vi har nämligen många års erfarenhet av just låsbyte och att hjälpa personer med deras lås.

Du kan också kontakta oss om låset är gammalt, för om låset är gammalt finns det en större risk att du kan utsättas för ett inbrott. Därför är det just en väldigt bra idé att kontakta en låssmed från oss som kan hjälpa dig med ett låsbyte om du bor i Danderyd, Täby eller Vallentuna eller någon närliggande ort. Du kan alltid få hjälp av oss via vår låsjour vi hjälper nämligen hyresvärdar, hyresgäster, bostadsrättsföreningar och ägare till villor och radhus. Våra låssmeder följer försäkringsbolagens och brandmyndighetens krav och alltid använder godkända lås-och passersystem. Vi lyssnar på kunden och anpassar oss efter era krav och ser till att det nya låset motsvarar dina behov.

Lås och larmmontering​

Förutom låsmontering utför vi även larmmontering för privatkunder, BRF eller företag. Vi projekterar för ett komplett säkerhetsskydd och larmsystem. Vi skräddarsyr den lösning som bäst passar era lokaler. Läs mer om larm och montering här eller kontakta oss för mer information.

Låssmed Danderyd, låsmontering, larmmontering

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se