Passersystem

Inga nyckelproblem igen

Med ett enkelt kodlås slipper du nyckelproblematiken. En 4-siffrig kod är allt som behövs för att man ska kunna öppna dörren. Koden kan när som helst ändras och du slipper det gamla problemet med att behöva byta låset när nycklar kommit på villovägar. Alla våra kodlås, passersystem och porttelefoner har dessutom en bakgrundsbelysning för att lättare kunna användas i mörker.

Med effektiva kodlås och passersystem är dörren alltid låst för oönskade besökare. Med Bewators moderna porttelefoner släpper du enkelt in de du vill utan att för den skull göra avkall på kontroll och säkerhet. Här finns det bl.a. möjlighet att integrera porttelefonen med det allmänna telenätet. På så vis kan du öppna dörren direkt från din egen telefon, genom en enkel knapptryckning.

Om du vill ha en högre säkerhet väljer du kombinationen kodlås och kortläsare. Med dessa kan du göra ett flertal olika kombinationer till ett helt passersystem för många dörrar. Med ett sådant passersystem, som alltid har ett inbyggt årstidur, kan du styra vilka som är behöriga var och när och med vilken säkerhetsnivå. Och du kan t.o.m. få en utskrift på vem som har passerat dörren och vid vilken tidpunkt.

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se

logo-SLR