Låssmed, låsbyte & låsjour i Barkarby, Jakobsberg & Vällingby

Låssmed med låsjour utför låsbyte

Våra låssmeder har många års erfarenhet av låsbyte i Barkarby, Jakobsberg & Vällingby samt kringliggande orter. Bland våra kunder finns hyresvärdar, hyresgäster, bostadsrättsföreningar och ägare till villor och radhus. Ni kan alltid nå oss genom vår låsjour vilken tid som helst på dygnet. Vi hjälper dig med ditt låsbyte eller om du har blivit ut- eller inlåst kan vi hjälpa dig snabbt på plats.  När du anlitar oss vid ett låsbyte följer vi alltid dem krav som ställs av brandmyndigheten och försäkringsbolagens samt att vi alltid använder oss av godkända lås-och passersystem. Våra låssmeder strävar alltid efter du ska kunna använda låset efter att vi har öppnat det åt er, men det är tyvärr inte alltid möjligt.

Men våra verktyg ger en möjlighet i de flesta fall att ett lås öppnas skonsamt och snabbt. Det är alltid en bra idé att byta ut sitt lås om du har nyligen flyttat in i en ny bostad där du inte vet om du har alla nycklar som går till ditt lås. Om du har ett gammalt lås finns det en ökad risk att du kan utsättas att bli av med något värdefullt för att det är enklare att bryta sig in genom ett gammalt lås än ett mer nyare. Våra låssmeder kan hjälpa dig att göra din bostad inbrottssäker genom att kolla igenom era lås på eran altan-eller balkonglås eller era fönster.

Lås och larmmontering

Vi utför även larmmontering utöver låsmontering, och vi jobbar med privata kunder, BRF eller företag. Vi kan projektera för kompletta säkerhetsskydd eller larmsystem där vi skräddarsyr en optimerad och prisvärd lösning som passar era lokaler bäst. Läs mer om larm och montering här eller kontakta oss för mer information. 

Låsbyte Vällingby

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se