Låssmed, låsbyte & låsjour i Bålsta, Upplands bro & Knivsta

Låssmed med låsjour hjälper er med låsbyte

Genom vår låsjour kan ni alltid nå en låssmed när ni behöver en om ni befinner er i orterna Bålsta, Upplands bro eller Knivsta eller närliggande orter och behöver hjälp med att komma in eller ut ur er bostad så finns vi alltid där vilket tid på dygnet som helst. Med våra avancerade verktyg gör det mestadels möjligt att öppna låset skonsamt. Vi bryter heller inte upp låset utan tar hänsyn till låsets mekanik.

Tyvärr så är det inte alltid möjligt men vi strävar alltid att du ska kunna använda låset efter att vi har öppnat det åt er. Med en lång erfarenhet av att utföra ett enkelt låsbyte till ett mer avancerat låssmeds jobb. Kan ni alltid lita på att jobbet utförs enligt dem kraven som ställs och att vi alltid använder oss av godkända lås- och passersystem.

Vi lyssnar också såklart på kundens önskemål oavsett om du är en hyresgäst, hyresvärd, en bostadsrättsförening eller ägare till en villa eller ett radhus så att ditt eller ert nya lås uppfyller era behov. Om ni ska byta ut ett gammalt lås vilket vi rekommenderar för att minimera risken för ett inbrott i eran bostad kan en låssmed från oss hjälpa er och utför det jobb som ni önskas att utföra.

Lås och larmmontering

Förutom låsmontering utför vi även larmmontering för privata kunder, BRF eller företag. Vi kan projektera för kompletta säkerhetsskydd och larmsystem där vi skräddarsyr en lösning som passar era lokaler bäst. Läs mer om larm och montering här eller kontakta oss för mer information. 

Låssmed, låsjour & låsbyte i Upplands bro

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se