Låssmed, låsbyte & låsjour i Vaxholm & Åkersberga

Låsjour med erfarna låssmeder utför enkelt ett låsbyte

Kontakta en av våra låssmeder om du bor i Vaxholm eller i Åkersberga och har blivit ut- eller inlåst. Du kan alltid nå oss via vår låsjour vilken tid som helst på dygnet så hjälper vi dig så snabbt vi kan. Det spelar ingen roll om du är en bostadsrättsförening, hyresvärd, hyresgäst eller en ägare till en villa eller ett radhus så hjälper våra låssmeder er. Vi anpassar oss efter dina krav och ser till att ert nya lås motsvarar era behov. Vi har alltid som mål att ni ska kunna använda låset efter att vi har hjälpt er med erat låst. Men tyvärr så är det inte alltid möjligt. Vi bryter dock aldrig upp låset eftersom vi alltid visar hänsyn till låsets mekanik. Våra låssmeder har i de flesta fall möjligt att öppna låset snabbt och skonsamt med våra avancerade verktyg.

Vi utför också låsbyte i Vaxholm och Åkersberga samt närliggande orter. Ett låsbyte kan vara en bra idé om du har nyligen flyttat in till en ny bostad och du vet inte om du har alla nycklar. Eller om du har gamla lås på dina dörrar som är lättare att bryta sig igenom än om du har ett mer nyare och modernare lås. Om du anlitar en låssmed från oss så får du ett låsbyte som uppfyller kraven som ställs hos olika försäkringsbolag samt uppfyller brandmyndighetens krav och vi använder också alltid godkända lås- och passersystem.

Lås och larmmontering​

Förutom låsmontering erbjuder vi även larmmontering för privatkunder, BRF eller företag. Vi kan projektera för komplett säkerhetsskydd och larmsystem. Vi plockar ihop en lösning som passar era lokaler.
Läs mer om larm och montering här eller kontakta oss för mer information.
Låssmed, låsjour & låsbyte i Vaxholm

Våra uppgifter

Org.nr: 556447-9227

Telefon: 08 7544050

Epost: info@sollentunalas.se